Προφίλ ιστοσελίδας

Ο ηλεκτρονικός μας ιστότοπος, όπως και κάθε άλλο ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο είναι ένας "ζωντανός" οργανισμός, που αναπνέει μαζί με όσους το δημιουργούν και κυρίως με όσους το διαβάζουν.

Στόχο έχει, μέσα από τις ηλεκτρονικές του σελίδες, με ευχάριστο τρόπο και χωρίς να κουράζει, να δίνει χρήσιμες για όλους μας πληροφορίες, να συμβάλει στους σημερινούς προβληματισμούς, στις αναζητήσεις, στις δύσκολες αλλά και τις ευχάριστες στιγμές μας, δίνοντας "βήμα" σε όποιον έχει κάτι να πει, καθώς επίσης και την ευκαιρία στα παιδιά, να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία και το ταλέντο τους, με δημιουργικό τρόπο.

Επειδή πιστεύουμε ότι, η γνώση, η δημιουργία και το συναίσθημα, προάγουν την επικοινωνία, μέσα από το λόγο, το χρώμα και την εικόνα, ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο, είναι χρήσιμο και μπορεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους κοινωνικούς φορείς, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία σ’ αυτό το τρίπτυχο, να ενημερώνει, να ενημερώνεται και να επικοινωνεί πολιτισμένα και αποτελεσματικά.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών - "ΠΑΠΠΑ" : pappa.edu.gr

Κοινωνική Δικτύωση