ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το μήνα Μάιο, για την κατοχύρωση μιας θέσης στο σχολείο μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τα τμήματά μας έχουν συγκεκριμένο αριθμό μαθητών και επειδή, το πρόγραμμα καταρτίζεται μέσα στο καλοκαίρι και οι ώρες των τμημάτων καθώς και τα τμήματα δημιουργούνται σύμφωνα με τις προεγγραφές και τις παρατηρήσεις σας, παρακαλώ να συμπληρώσετε το έντυπο αυτό, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τις ώρες των άλλων δραστηριοτήτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο, τένις, μουσική, μπαλέτο,…) και να το επιστρέψετε στη γραμματεία μέχρι 10 Ιουνίου, ή να το αποστείλετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έτσι ώστε να υπάρχει, καλύτερη οργάνωση, λειτουργία και εξυπηρέτηση στο πρόγραμμα.

Σε περίπτωση αλλαγής στην προεγγραφή, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη στα τηλέφωνα: 2294096055 - 2294099655.

Σας ενημερώνουμε πως κάθε χρόνο λειτουργεί ΔΩΡΕΑΝ

- Τάξη Pre-Junior στα Αγγλικά για παιδιά που το Σεπτέμβριο θα πάνε στη Β΄ Δημοτικού

- Προκαταρκτική τάξη στα Γαλλικά για παιδιά που το Σεπτέμβριο θα πάνε στη Δ΄ Δημοτικού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να παραλάβουμε ηλεκτρονικά την αίτησή σας
ή εκτυπώστε μία αίτηση για να την συμπληρώσετε και να μας την παραδώσετε γραπτά:

Αίτηση Προεγγραφής

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣΚάθε χρόνο λειτουργεί ΔΩΡΕΑΝ τάξη Pre-Junior στα Αγγλικά για παιδιά που θα πάνε στη Β΄ Δημοτικού και Προκαταρκτική τάξη στα Γαλλικά για παιδιά που θα πάνε στη Δ' Δημοτικού.
Εάν θέλετε να γράψετε το παιδί σας, παρακαλούμε να το δηλώσετε τσεκάροντας το κουτάκι Β΄ Δημοτικού για τα Αγγλικά ή Δ' Δημοτικού για τα Γαλλικά.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

*** Οι π α ρ α τ η ρ ή σ ε ι ς θα ικανοποιούνται με γνώμονα πάντα, την καλύτερη εξυπηρέτηση μαθητών και γονέων, εφόσον βέβαια το πρόγραμμα το επιτρέπει.


Captcha imageReload imageΚοινωνική Δικτύωση