Γιατί πρέπει να επιλέξω ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών;

Γιατί τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών :

Αποτελούν τμήμα της εκπαιδευτικής πραγματικότητας στην Ελλάδα. Όλοι όσοι μιλούν και κατανοούν κάποια ξένη γλώσσα την έχουν μάθει στα Κ.Ξ.Γ. Στη διδασκαλία δεν αρκεί το "θέλω να είμαι δάσκαλος". Απαιτείται γνώση, οργάνωση, κόπος και συνεχής ενημέρωση. Όσοι μιλάμε Ελληνικά, δεν σημαίνει ότι μπορούμε και να διδάξουμε. Έτσι και στην ξένη γλώσσα όποιος μιλάει την αγγλική, την γαλλική ή όποια άλλη ξένη γλώσσα δεν σημαίνει ότι έχει δικαίωμα και τα προσόντα να ασκήσει το επάγγελμα του δασκάλου.

Προσφέρουν συστηματική οργάνωση και μετάδοση μάθησης. Οργανώνουν αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών σε συνάρτηση με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών, χρησιμοποιούν τεχνολογικά μέσα και κατάλληλες υποδομές, επιλέγουν βιβλία με γνώμονα την αρτιότητά τους και την εκπαιδευτική τους αντίληψη, συνεργάζονται με καθηγητές που καλύπτουν και εγγυώνται πέρα της απαραίτητης εκπαιδευτικής γνώσης και εμπειρίας την υγιεινή και ασφάλεια των μαθητών.

Τα δίδακτρα είναι πολύ φθηνά. Η μάθηση ξένης γλώσσας από την Α junior μέχρι την Lower τάξη απαιτεί 6 με 7 χρόνια, δηλαδή 600 έως 700 ώρες και το κόστος για όλα αυτά τα χρόνια είναι της τάξης των 4 ευρώ η ώρα.

 

 

Γιατί να επιλέξετε το δικό μας Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Επιλέξτε το κέντρο ξένων γλωσσών "ΠΑΠΠΑ"

γιατί οι μαθητές ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ μια ολόκληρη χρονιά κάνοντας 7 χρόνια και όχι 8. Κάνουν δηλαδή 2 προκαταρκτικές (A,B) + 4 κανονικές (A,B,C,D) + Τάξη "Lower", εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα,

γιατί οι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ των μαθητών μας στα διπλώματα αγγίζουν το 100%,

γιατί υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ τάξη "pre-Junior" για παιδιά Β' Δημοτικού στα Αγγλικά,

γιατί υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ τάξη "προκαταρκτική" για παιδιά Δ' Δημοτικού στα Γαλλικά,

γιατί ΔΕΝ υπάρχει ΕΓΓΡΑΦΗ για κανέναν μαθητή,

γιατί τα αδέλφια έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ από το 2ο παιδί,

γιατί υπάρχει ΈΚΠΤΩΣΗ για τη 2η γλώσσα και

γιατί οι ξένες γλώσσες "ΠΑΠΠΑ" προσφέρουν ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση στα παιδιά με προσιτές τιμές και δημιουργούν άρτια προετοιμασμένους μαθητές, έτοιμους να ανταποκριθούν στον μαγικό κόσμο της ξένης γλώσσας, που δεν θα είναι πια καθόλου "ξένη" γι' αυτούς, εκπληρώνοντας ταυτόχρονα και τις προσδοκίες των γονιών.

 

Κοινωνική Δικτύωση